Tapahtumakalenteri

-

Maanantai 14.5.2018

Ilmainen UKKO.fi kevytyrittäjyyskoulutus14.5.2018 - Maria 01 Event space, Lapinlahdenkatu 16, 00101 Helsinki

Ilmainen kevytyrittäjyyskoulutus kaikille kevytyrittäjyydestä kiinnostuneille.

Tule kuulemaan oman osaamisen myynnistä kevytyrittäjänä!

  • Kenelle kevytyrittäjyys sopii?
  • Miten työllistää itsensä omalla osaamisella?
  • Miten markkinoida omaa osaamista?
  • Miten hinnoitella itsensä oikein?

Koulutus sopii kaikille kevytyrittäjyydestä kiinnostuneille. Paikalla on UKKO.fi:n asiantuntija ja illan aikana on aikaa myös omille kysymyksille ja keskustelulle. Tarjolla pientä purtavaa.

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat UKKO.fi:lle oikeuden lähettää sinulle palveluun liittyvää markkinointiviestintää.

Tapahtuman kotisivut

Keskiviikko 6.6.2018

Ilo irti yrittäjyydestä - striimaus6.6.2018 15:00 - 18:00

Oman osaamisen ja asiantuntijuuden hinnoitteleminen on usein haastavaa. Ilo irti yrittäjyydestä -tapahtuman teemana onkin tänä vuonna oman osaamisen hinnoittelu. Pääpuhujana on digimarkkinoinnin kouluttaja ja Mamaonbis-yhteisön perustaja Anja Kadziolka. Lisäksi yrittäjät Markku Pulkkinen, Juuso Enala sekä Venla Väkeväinen ja Annaleena Kuronen antavat omat vinkkinsä.

Tilaisuus on täynnä, mutta voit osallistua tapahtumaan verkon kautta osoitteessa:

https://www.youtube.com/watch?v=UOoYsOKiUAE

Tapahtuman kotisivut

Maanantai 3.9.2018

Innovaatiot ja niiden suojaaminen3.9.2018 16:30 - 19:00 - TEK, Tekno-kabinetti (3.krs = jalankulkutaso) Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki

Tiedätkö mitä tarkoittaa tavaramerkki, mallisuoja ja patentti sekä milloin omalle tuotteelle tai idealle kannattaa hakea suojaa? TEKin Yrittäjäklubin klubi-illassa innovaatioasiantuntija Heli Räty käy läpi aineettoman omaisuuden oikeuksien eli IPR:n perusteita.

Illan jälkeen hallitset peruskäsitteet sekä sen, mistä ja miten voit hakea apua, kun innovaatio on yllättänyt.

Tilaisuus on avoin kaikille AKYn jäsenjärjestöjen yrittäjille tai yrittäjyyyytä harkitseville.

Tapahtuman kotisivut

Perjantai 14.9.2018

Design ♥ Business Date14.9.2018 17:00 - 22:00 - Maria01

Are you interested in creating design businesses? Do you already have a company but need a business person or a designer to complement the team? Join us for Design Business Date 2018!

The program of the event includes inspiring and thought-provoking talks, fun exercises, confession hour, some cool presentations and pitches as well as networking. Food and drinks will be served.

Tapahtuman kotisivut

Tiistai 18.9.2018

Webinaari: Ohituskaistalta yrittäjäksi? - toimivan yrityksen ostaminen18.9.2018 10:00 - 11:00 - Webinaari
Positiivinen ajatusilmapiiri yrittäjyyttä kohtaan saa jalan sijaa laajemmin kuin koskaan ennen.  Yrittäjäksi ryhtyvä on usein intoa täynnä, mutta kuinka saada oma yritys menestymään?

Tilastollisen tiedon valossa olemassa olevan yrityksen jatkaminen on huomattavasti nollasta aloittamista helpompaa. Toimivana kokonaisuutena ostettavan yrityksen toimintaa jatkava saa valmiin asiakaskunnan, olemassa olevan yhtiörakenteen ja kassavirtaa valmiina toiminnan pyörittämiseen. Uusi omistaja ei myöskään joudu painimaan uskottavuusongelmien kanssa täysin uuden liiketoiminnan starttaavan start-up yrittäjän tavoin.

Kuinka tehdä viisaita päätöksiä yritystoimintaa aloittaessa toimivan kokonaisuuden ostajana? Mitä ostajana tulee yritysostoa suunnitellessa ottaa huomioon?

 

Lakipalvelutalo Fondian Senior Legal Counsel Nea Welling käy tässä käytännönläheisessä webinaarissa läpi yrittäjäksi yrityskaupalla ryhtyvää auttavat stepit ja antaa konkreettisia vinkkejä olemassa olevan yhtiön ostajalle.

Tapahtuman kotisivut

Tiistai 13.11.2018

Enterprise 201813.11.2018 - Komediateatteri, Tampere

Seitsemännet valtakunnalliset #Enterprise2018 – Teknologiayrittäjyyspäivät järjestetään Tampereen Komediateatterissa tiistaina 13.11.2018. Ohjelmassa esityksiä, keskustelua ja esimerkkejä tekoälyn mahdollisuuksista.

Osallistumismaksu 30 € sisältää ohjelman, lounaan, kahvit ja osallistumisen Teknologiayrittäjyyspalkinnon jakotilaisuuteen.

Tapahtuman järjestävät Tampereen Teknillinen Seura, Tekniikan akateemiset TEK, Suomen Ekonomit ja Suomen Lakimiesliitto.

Tapahtuman kotisivut

Tiistai 15.1.2019

P-yritysten johtamisseminaari15.1.2019 15:00 - 17:00 - Fennian pääkonttori, Kyllikinportti 2, Helsinki

Mikä ihmeen P-yritys? P-yrityksellä tarkoitetaan pieniä yrityksiä. Tässä seminaarissa keskitytään pienten yritysten johtamiseen, resurssien hyödyntämiseen ja sitä kautta kasvuun. Yrittäjyys muuttuu ja johtamisella on entistä suurempi rooli yrityksen menestymisen kannalta.

Seminaarissa kuullaan kolme alustusta eri sektoreista katsottuna. Perttu Jämsén toimii Sitran asiantuntijana ja vetää työn muutokseen ja osaamisen kehittämiseen liittyviä projekteja. Riku Salokannel seuraa työelämän muutosta ja vaikuttaa Suomen Ekonomien työmarkkinajohtajana. Markko Vaarnas on Boardman Grow:n hallituksen puheenjohtaja sekä kasvuyrittäjä ja kasvuyritysten sparraaja.

Tilaisuuden järjestävät AKY ja Suomen Yrittäjät.

Ohjelma:

Klo 14.30 kahvitarjoilu
Klo 15 Alustukset
  • Toimintaympäristön megatrendit ja vaikutus osaamisen kehittämiseen ja jatkuvaan oppimiseen. Perttu Jämsén, asiantuntija Sitra
  • Työnantajana toimiminen. Riku Salokannel, työmarkkinajohtaja, Suomen Ekonomit
  • Hallituksen osaamisresurssien hyödyntäminen. Markko Vaarnas, Boardman Grow hallituksen puheenjohtaja
Keskustelua

Klo 17 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautumiset täältä.

Tapahtuman kotisivut

Tiistai 9.4.2019

Tulorekisteriwebinaari9.4.2019 10:00 - 10:45 - verkko

Verohallinto on ottanut vuoden alusta käyttöön uuden sähköisen tulorekisterin. Yrityksillä ja muilla palkanmaksajilla on velvollisuus ilmoittaa tulorekisteriin kaikki palkka- ja ansiotulot, joten uusi järjestelmä koskettaa laajalti melkeinpä jokaista työnantajaa.

Tulorekisterin pitäisi yksinkertaistaa ja selkeyttää työnantajien ilmoitusvelvollisuuksia, kun jatkossa palkkatiedot ilmoitetaan vain yhteen rekisteriin reaaliaikaisesti palkanmaksun yhteydessä ja erilliset vuosi-ilmoitukset verottajalle, työeläkelaitokselle tai tapaturmavakuuttajille poistuvat käytöstä. Tässä käytännön läheisessä webinaarissa saat otettua uuden järjestelmän esiin nostamat kysymykset kerralla haltuun Fondian veroasiantuntijan kanssa.

Ilmoittautuminen täältä.

Perjantai 26.4.2019

Akavan yrittäjäseminaari26.4.2019 13:00 - 16:00 - Tiedekulma, Fönster-sali (Yliopistonkatu 4)

Akavan perinteisen yrittäjäseminaarin ohjelmassa mm. vuorineuvos, työelämäprofessori Reijo Karhisen alustus "Osaamisen johtaminen yrityksen voimavaraksi", paneelikeskustelu yrityksen noususta ja tuhosta sekä Akavan yrittäjäpalkinnon julkistus.

Tilöaisuuden päätteeksi vapaata seurustelua, uusia tuttavuuksia ja kiinnostavia keskusteluja. Tarkka ohjelma tapahtuman sivuilta.

Ilmoittautuminen viimeistään pe 19.4. tästä linkistä: Akavan yrittäjäseminaari 2019

Tapahtuman kotisivut

Torstai 9.5.2019

Yritäpä yrittää!9.5.2019 16:00 - 19:00 - MOW Supernova, Ratinankuja 1, Tampere

Mietitkö oman yrityksen perustamista? Oletko osana pientä teknologiayritystä? Onko kansainvälistyminen organisaatiollesi ajankohtaista? Haluatko sparrausta muilta, jotka ovat samassa veneessä? Tule kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja verkostoitumaan inspiroivien keskustelujen äärelle.

Tapahtumassa julkistetaan myös KAUTE-säätiön myöntämän Vuoden tutkijayrittäjä -palkinnon saaja.

Ohjelma

klo 16:00-17:30 Asiantuntijapuheenvuorot

- Uutta osaamista palkkaamalla, asiantuntija Albert Mäkelä, Suomen Yrittäjät

- Oppeja kasvuhakuisten nuorten yritysten omistajuudesta, toimitusjohtaja Olli Gestranius, Mall Voice Oy

- Kansainvälistymiscase: M-Files Oy, Juha Saarela, Vice President, Nordics Direct and Channel Sales, M-Files Oy

klo 17:30-19:00 Coffee table -keskusteluja, verkostoitumista ja iltapalaa

Tapahtuman järjestäjinä AKYn kanssa yhteistyössä Tampereen Teknillinen Seura, Pirkanmaan Ekonomit, Pirkanmaan Yrittäjät ja Tampereen Insinöörit.

Mukaan mahtuu 60 ensimmäistä, joten ilmoittaudu nopeasti tapahtuman sivuilta