Tapahtumakalenteri

-

Keskiviikko 30.9.2020

Tuntuu vaikealta, tehdään silti. Uutta Matoa koukkuun.30.9.2020 17:00 - 18:00 - verkko, oma tietokone

Mato Valtonen tulee esitelmässään muistuttelemaan, kuinka paitsi yrityksen myös sinun on uskallettava erottautua ja laittaa itsensä peliin. Kuinka otetaan käyttöön luovuus, ideat, positiivinen kyseenalaistaminen, rohkeus sekä hulluuskin oiviksi työkaluiksi epäonnistumisen pelkoa tai itsetunnon puutetta vastaan?   

Kuulemme kiinnostavia yrittäjätarinoita siitä kuinka saatiin Puna-Armeijan kuoro yhteistyöhön, kuinka Leningrad Cowboysista tehtiin tunnettu maailmalla tai kuinka Wapit Oy teki maailman ensimmäiset kaupalliset matkapuhelinpalvelut. 

Esitelmöitsijänä Valtosella on pitkälti yli 1000 tilaisuuden kokemus ja hänet on valittu Vuoden Puhujaksi 2008 sekä Vuosikymmenen Puhujaksi 2012.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille AKY - Akavalaiset yrittäjät jäsenjärjestöjen yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset tapahtuman sivujen kautta.

Tapahtuman kotisivut

Keskiviikko 18.11.2020

Tee itsestäsi brändi - yrittäjän henkilöbrändäys18.11.2020 17:00 - 19:00 - verkko, oma tietokone

Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille mahdollisuus löytää avaimet oman osaamisensa esiin tuomiseen ja itsensä brändäämiseen juuri omista lähtökohdista sekä tavoitteista katsottuna. Kouluttajana toimii viestinnän asiantuntija, kymmenen vuotta yritystään Viestintä-Pirittaa luotsannut Piritta Seppälä.

Koulutuksen ohjelma koostuu sekä faktasta että oman tilanteen kehittämiseen keskittyvästä pienimuotoisesta työskentelystä. Vinkkien, esimerkkien ja ideoiden kautta osallistujat pääsevät hahmottelemaan omaa henkilöbrändi- suunnitelmaansa. Suunnitelmapohja toimitetaan osallistujille ennen koulutusta, jolloin myös etäosallistujat voivat hyödyntää tätä osana koulutusta.

Koulutuksen aikana käydään läpi mm. seuraavia aihepiirejä:

  • Osaamisen esiin tuomisen mahdollisuudet tänä päivänä
  • Henkilöbrändäys - mitä se tarkoittaa?
  • Miten tunnistan omat erityistaitoni ja puen ne kiinnostaviksi sanoiksi, kuviksi ja videoiksi?
  • Sosiaalinen media ja verkko henkilöbrändäyksen ympäristöinä - löydä oikeat kanavat ja tavat
  • Rohkeus avainsanana: uskalla kertoa mitä osaat ja osallistua keskusteluihin
  •  Yrittäjän ja ammatinharjoittajan askeleet vahvistaa tunnettuutta oikeissa kohderyhmissä.
  • Näin brändään itseni -askelmerkit ja oman suunnitelman rakentaminen.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille AKY - Akavalaiset yrittäjät jäsenjärjestöjen yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Ilmoittautumiset tapoahtuman sivujen kautta.

Tapahtuman kotisivut